top of page

Milano'daki üniversiteleri, bir de mezunlardan dinleyin!

İtalya, Milano'dan Lisans ve/ya lisanüstü programlardan mezun olmuş öğrenciler

sizler için tecrübelerini burada paylaşıyor.

  • Çağıl Aygen

İtalya'dan kargonuzu en uygun fiyat ve hizmet kalitesiyle göndermenin sırrı

Güncelleme tarihi: 8 Oca 2023


İtalya'da en çok sıkıntı yaşanan konulardan biri kargo göndermektir. Bunun nedeni firmaların yüksek fiyatları ve bizim Türkiye'den alışkın olduğumuz hizmetin ne yazik ki burada bulamamızdan kaynaklanmasıdır.

İtalya'da kullanabileceğiniz çok çeşitte kargo firması mevcuttur. Bunlardan bazıları; TNT, UPS, DHL, BARTOLINI, BRT, NEXIVE. Bu firmaların dışında çoğu yerde şubesini görebileceğiniz MAIL BOXES ETC isimli bir firma daha vardır. Bu firma saydığımız kargo şirketlerin aracılığını yaparak, onlardan alabileceğinizden daha uygun bir fiyata kargo işleminizi gerçekleştirir. Fakat yine de bu aldığınız fiyatlardan daha uygun bir fiyat ve hizmet almak mümkündür. Mesela İtalya'nın yerel posta hizmeti olan Poste Italiane, özel firmaların aksine çok daha uygun bir fiyata kargo işlemenizi gerçekleştirebilir fakat ne yazik ki verdikleri hizmet için aynı şeyi söylemem mümkün değil.

Benim bütün kargo işlemlerinde tercih ettiğim ve herkese önerdiğim firma PACKLINK'tir. Bu firmanın sitesi sadece italyancadır fakat google chrome kullanarak siteyi ingilizce veya türkçeye kendiniz çevirmeniz mümkün. Bu firmada aynı MAIL BOXES ETC gibi aracı bir firmadır fakat fiyatları İtalya'daki kargo işlemleri için alabileceğiniz en uygunudur. PACKLINK sayesinde paketinizi adresinizden aldırtıp, adrese teslim ettirebilir, kolayca firmaların fiyatlarını karşılaştırabilir ve kargo işleminizi gerçekleştirmek istediğiniz tarih ve saati seçebilirsiniz.

Photo by Maarten van den Heuvel on Unsplash

440 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page